This website uses _ga/_utm cookies, property of Google Analytics, lasting for 2 years, which enables the control of unique visits to facilitate navigation of the website. If you continue browsing, you are agreeing to its use. You may revoke your consent and obtain further information by consulting our Cookies Policy.

1
Cliente: Instituto Javier de Benito
Fecha: 2014
Empresa: NMC

This project, led by Tarruella Trenchs Studio, involved the refurbishment of an apartment 400m2 located at Avenida Diagonal, to convert it into the new headquarters in Spain of The Javier de Benito Institute, a prestigious plastic and cosmetic surgery center.

NMC was commissioned to set up sockets in all rooms and public areas, as well as decorative moldings, wall and ceiling for decorative coatings. Thus was fulfilled the premise of the project: the maximum possible respect to the original layout of the typical floors in regal estates and preserve as much as possible ceilings, cornices and decorative items in their original state.

¡Suscríbete a nuestra newsletter!

Mantente informado de todas las novedades y actividades de WEcontract

 
 

VISITA NUESTRO SHOWROOM

de lunes a viernes de 10 a 14h y de 15 a 19h
en Rambla Catalunya, 43 Principal, Barcelona

Reserva hora

¡Participa en WeContract BCN!

Súmate a nuestro equipo y conviértete en una de las empresas promotoras del proyecto

QUIERO PARTICIPAR

UN PROYECTO DE

SÍGUENOS EN NUESTRAS REDES SOCIALES