Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

1
Cliente: Instituto Javier de Benito
Fecha: 2014
Empresa: NMC
Página del proyecto: Enlace

Aquest projecte, dirigit per Tarruella Trenchs Studio, va consistir en la reforma integral d'un pis de 400m² situat a l'Avinguda Diagonal, per convertir-lo en la nova seu a Espanya de l'Institut Javier de Benito, prestigiós centre de cirurgia plàstica i estètica.

NMC va ser l'encarregat d'instal·lar sòcols en totes les estances i zones comuns, així com motllures decoratives de paret i sostre per als revestiments decoratius. D'aquesta manera, es va complir la premissa principal del projecte: respectar el màxim possible el traçat original dels típics pisos de finques règies i conservar en la mesura del possible els sostres, cornises i elements decoratius en el seu estat original.

Subscriu-te a la nostra newsletter!

Estigues infomat de totes les novetats i activitats de WEcontract

 
 

VISITA EL NOSTRE SHOWROOM

de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 15 a 19h
a Rambla Catalunya, 43 Principal, Barcelona

Reserva ara

¡Participa a WeContract BCN!

Súmat al nostre equip i converteix-te en una de les empreses promotores del projecte

VULL PARTICIPAR

UN PROJECTE DE

SEGUEIX-NOS A LES NOSTRES XARXES SOCIALS

in tw ig